Tandvårdsrädsla Enköping

Lider du av tandvårdsrädsla?

Visste du att ungefär hälften av alla vuxna i Sverige lider av tandvårdsrädsla, du är inte ensam.
Det är mycket vanligare än du tror att känna obehag och oro inför ett tandläkarbesök

Varför uppstår tandvårdsrädsla?

Det kan finnas många orsaker till att man känner rädsla, många upplever att rädslan uppstå när de inte längre har kontroll eller känner sig stressade.

Att sitta i tandläkarstolen kan upplevas som stressfullt då du inte får röra på dig, du utsätts för höga ljud, starkt ljus, injektioner och tandverktyg i mun.

När man inte längre har kontroll är det lätt att få panik och känna sig stressad, därför avstår många från att besöka tandläkaren regelbundet

Våga berätta om din rädsla

Ett av de vanligaste skälen till att man inte regelbundet går till tandläkaren är tandvårdsrädsla.
Din rädsla eller oro kan leda till år av försummelse och som så småningom kan orsaka betydande större dentala problem.

Varför vänta med att berätta för din tandläkare om din rädsla, ta första steget och kontakta din tandläkare. Vi hjälper och vägleder dig med olika metoder till en trevligare tandläkarupplevelse.

Vi ägnar mycket tid åt patienten

Vi hjälper och behandlar patienter som lider av rädsla och obehag på en daglig basis, detta har hjälpt oss att identifiera gemensamma egenskaper och utveckla unika metoder för att hantera var och en av dem. Vårt team erbjuder specialanpassade metoder och behandling efter dina behov.

Det är viktigt för alla att träffa en tandläkare som är skicklig, men lider du av tandvårdsrädsla krävs det mer av din tandläkare än bara skicklighet. Våra tandläkare är och tandhygienister är förstående, tillmötesgående och har många års erfarenhet inom området.

Ta chansen redan idag, vi hjälper dig ta hand om din tandvårdsrädsla, så att även du kan få den tandvård du behöver en gång för alla!

kontakta oss så hjälper vi dig.