Tandblekning Enköping

Önskar du ett vitare leende?

Ett vackert leende säger mer en tusen ord!

Önskar du ett vackrare leende, vitare tänder eller bättre självförtroende?

Vi kan hjälpa dig att få tillbaka de självförtroende du en gång hade. Alla människor har någon gång haft vitare tänder, med tiden går det inte att undgå missfärgning

Vad beror missfärgning på?

Missfärgning av tänderna kan bero på konsumtion av kaffe, te, rött vin, rökning, nikotinrelaterade produkter och annan färgrik mat och dryck. Våra tänder utsätts dagligen för produkter som tvinar bort vårt vackra vita leende

Hemblekning

Hemblekning är en successiv, säker och enkel metod till ett vitare leende. Blekning av tänderna sker säkrast i samråd med tandvården och med hemblekning i form av individuellt framställda blekskenor

Hur går en tandblekning till?

Innan din tandblekningsprocessen påbörjas kontrolleras det om vi behöver utföra andra åtgärder. Kontroll före behandling utförs för du ska uppnå bästa resultat av din tandblekning.

  • En specialanpassad blekskena tillverkas efter dina tänder.
  • Du och din tandläkare går igenom behandling och skötselråd.
  • Tillsammans väljer ni styrka på din tandblekning.

De flest väljer att bleka tänderna under natten och sover med skenan. Det är upp till dig om du väljer att bleka tänder under natten eller under dagen, känn efter vad som känns bäst för dig.

Se till att borsta tänderna innan du applicerar ett tunt lager tandblekningsgel i din blekskena, svårare än så är det inte.

Behandlingstiden kan variera beroende på de resultat du vill uppnå och vilken grundfärg dina tänder har från början.

Att tänka på

Viktigt att tänka på under och efter behandlingstiden är att undvika färgad mat och dryck då blekningsprocessen fortsätter. Det är även viktigt att du är noga med din munhygien och borstar tänderna både morgon och kväll.

Biverkningar

I vissa fall kan Ilningar i tänderna upplevas i samband med behandlingen, men följande är övergående och försvinner inom några dagar.

Kontakta oss så hjälper vi dig att få ett vackrare, vitare leende.